• Snabba leveranser • Eget lager • Lång erfarenhet

Golvläggning

Moderna golv är designade för att vara enkla att lägga. Med lite hjälp av en instruktion så klarar en händig person av att lägga ett parkettgolv, laminatgolv eller vinylgolv på egen hand. På denna sidan har vi samlat våra varumärkes respektive läggningsinstruktioner.

Behöver du en golvläggare i Malmö, Lund, Ystad eller Trelleborg?

Vill du ha hjälp med att lägga ett golv, eller behöver hjälp med att byta ut en skadad planka mitt i ett redan lagt golv, då kan vår samarbetspartner Golvinteriör AB hjälpa dig med det. Har du en mindre skada, så kan du alltid prova att laga parkettgolvet själv först. Se våra lagningskit för parkettgolv. Fyll i formuläret längst ner på denna sidan så återkommer Golvinteriör så snart som möjligt. Kartan på denna sidan visar verkningsområdet som är begränsat till Skåne för närvarande och våra golvläggare är framförallt verksamma i Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg. Golvinteriör har i dagsläget 13 skickliga golvläggare och lägger alla typer av golv. Vi slipar och reparerar även parkettgolv så att golvet blir nytt och fräscht. Vi jobbar hela tiden för att utöka vårt upptagningsområde.

Golvinteriör AB

 

Räkna ut hur mycket golv du behöver

När du ska beställa ett golv så glöm inte att det blir en del sågning vid varje radslut. Vanligtvis räknar man med 5% spill på den totala golvytan. För att räkna ut antalet kvadratmeter som kommer behövas så måste du mäta rummets längd och multiplicera med rummets bredd. Antalet m² som du får fram multiplicerar du sedan med 1,05 för få fram hur mycket du behöver.

Längd x Bredd = Antalet m²

Antalet m² x 1,05 = Total mängd golv ink. spill

Tips: När du beställer ditt golv på vår hemsida kan du använda vår checkbox för 5% spill. Då lägger den själv till fler paket (om det behövs) för att täcka upp för 5% extra på kvadratmeterna du angivet.