• Snabba leveranser • Eget lager • Lång erfarenhet

Osmo Hårdvaxolja Originalet 3062 Ofärgad matt 0,75 L

  • 469 kr
  Beställningsvara
Osmo
Hårdvaxolja är perfekt för trägolv. Baserad på naturliga oljor och vaxer, ger en slitstarkt vacker yta där träets naturliga karaktär bevaras. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, mycket tålig mot spill.

Ofärgad hårdvaxolja från Osmo, används till att hårdvaxolja bland annat golv och möbler. Ger en vattenavvisande yta och hög tålighet mot fläckar. Hårdvaxoljan ger även golvet en lång livslängd vid korrekt underhåll. En liter räcker till ca 24m2 vid en behandling. Oljan appliceras med trasa, pensel, penselborste, roller eller maskin. 


Applicering Trasa, Maskin, Pensel, Penselborste, Roller

Antal appliceringar 2 vid obehandlad yta. 1 vid slutbehandling av yta infärgad med Osmos produkter eller vid renovering.
Torktid 8-12 h i normala klimatförhållanden, 20 °C och relativ fuktighet, RF 50%
Idealisk för trägolv, massiva trägolv, parkettgolv, OSB, kork, möbler, panel, limträ, sten & kakel
Räcker till 24 m²/liter vid 1 applicering

Idealiskt för golv
Osmo Hårdvaxolja Originalet är perfekt för trägolv och ger en vacker yta som bevarar träets naturliga karaktär. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, mycket slitstark och tålig mot spill. Idealisk för golv av massivt trä, lamellparkett, OSB eller kork men passar även för möbler, paneler och limträ m.m. Finns i matt, halvmatt, sidenmatt eller blankt utförande.

Livar upp träet
Hårdvaxoljan tränger ner i träet men bildar även ett skyddande skikt på ytan - en ytbehandling som “livar upp“ träet. Det är enkelt att renovera en yta som behandlats med hårdvaxolja, även delar av en yta. Ofarlig för människor, djur och växter i torrt tillstånd. Godkänd för barnleksaker enligt Europanorm EN-71.3.

Så här går det till
Det krävs inga särskilda kunskaper för att applicera Osmo Hårdvaxolja Originalet. Antingen använder man Osmo Hårdvaxolja Originalet för både grundbehandling och slutbehandling, eller enbart slutbehandling efter en infärgning med annan produkt i Osmos sortiment. Tänk på golv, möbler med mera som tidigare ytbehandlats med en annan produkt måste slipas innan ytbehanlingen påbörjas. Följ alltid steg för steg instruktion och gör vid minsta osäkerhet alltid en provbehandling.

Artikelnummer4006850814367
EAN4006850814367
VarumärkeOsmo
Typ
Kantband
FörpackningBurk
Kollektion
Träslag
Material
Mönster
Mönster Imitation
Ytbehandling
Bearbetning
Ytskikt
Slitskikt (mm)
Volym (L)0.75
GlansMatt
Enhet
Antal m² per/frp
Antal plank/frp
Antal plattor/frp
Fog
Längd (mm)
Bredd (mm)
Tjocklek (mm)
Lugghöjd (mm)
Tål Golvvärme
Hygienisk
Antistatisk
Miljömärkt med Svanen
Natural Variation
Ftalatfri
Garanti
Golvklassning
Kvalitetsnivå
Fukttålighet
Reptålighet
Endless Plank
Brandklassning
Vattentålighet
m² /pall
Fasning
Sortering
Serie
Brinell
Färg
Färgförändring
Detaljerad beskrivning
Färgkod
Format
Passar till
Stegljudsdämpning (dB)
Yta
Slitstyrka