• Snabba leveranser • Eget lager • Lång erfarenhet

Produktnyheter från Kährs 2018

|19/04, 2018

Produktnyheter från Kährs 2018

Den ljusa pigmenteringen och kontrasterna i Ek Nouveau Lace, ett nytt plankgolv i Classic Nouveau Collection, ger ett karaktärsfullt golv. Varje bräda är noggrant borstad för att locka fram träets textur, kvistar och sprickor och belysa träets naturliga struktur. En fyrsidig fas runt varje brädas kanter ger ett klassiskt plankutseende. Den mattlackade ytan skyddar träet mot dagligt slitage.

Den pudervita nyansen i mattlackade Ek Shell, en ny 3-stav i Harmony Collection, är nog transparent för att låta ekens naturliga, varmare nyanser lysa igenom. Varje bräda är borstad för att lyfta fram träets struktur och på så sätt erbjuds stor träkänsla. Ek Shell matchar Ek Nouveau Lace perfekt i nyans och sortering.

Kährs ek KlintaEk Klinta

En transparent vit nyans som ger golvet en blek nyans - Ek Klinta är en rustik planka med en tredimensionell struktur som lyfter fram kvistar och ger golvet ett slitet utseende. Ytbehandlad med en vitpigmenterad olja, borstad, handskrapad och fasade kanter. Golvet ingår i Småland Collection.

Ek Rochford är en naturell ekplanka i European Naturals Collection. Golvet ger ett tidlöst, rustikt uttryck med ekens alla naturliga färgvariationer och med kvistar och sprickor för mycket karaktär. Mikrofas runt om varje bräda förstärker plankformatet. Ytbehandling mattlack och borstning.

Våra nya golv är producerade i vår fabrik i småländska Nybro, och har alla Kährsgolvs vanliga egenskaper så som högsta kvalitet, fogen Woodloc® 5S samt 30-års slitagegaranti.