• Snabba leveranser • Eget lager • Lång erfarenhet

Om oss

Golvin AB har ett nära samarbete med Golvinteriör AB i Trelleborg. Med över 50 års erfarenhet i branschen är vi proffs på golv och golvläggning. Golvinteriör bildades 1971 och är sedan några år tillbaka drivs det av den andra generationens golvläggare. Golvinteriörs breda kunskap inom golv, gör att vi kan svara på alla era frågor och även hjälpa er att lägga golvet vid behov. Med vår kunskap kan du vara säker på att du får ett bra resultat.


Vi kombinerar den traditionella butikshandeln med e-handel och vi erbjuder även golvläggning för både privatpersoner och företag. Våra kunder finns inom byggsektorn, fastighetsförvaltningen, kommuner och privatpersoner. Vi utför alla typer av golvbeläggningsarbete t.ex. läggning av parkettgolv, gummigolv, plastmattor, textilgolv, sättning av väggmattor, behandling av trädäck samt slipning av golv. För närvarande har vi 18 stycken golvläggare. Vi expanderar för tillfälligt och behöver fler golvläggare till vårt upptagningsområde i södra Skåne.

Butiken och vårt lager finns på Maskingatan 16 i Trelleborg. I butiken visar vi golv från bland annat Kährs, Tarkett och Pergo.

Butikens öppettider:
Måndag, Onsdag & Fredag: 11:00-16:00
Tisdag & Torsdag: 11:00-18:00
Lördag: 09:00-13:00
Söndag: Stängt

GolvIn AB
Org nr: 559104-3228

Kontaktuppgifter:
Email: [email protected]
Telefon: 010-4901230


vy butik 

golvin lager

Hitta till butiken: