• Snabba leveranser • Eget lager • Lång erfarenhet

Bjelin Kompositgolv

Bjelin Nadura är en serie kompositgolv som består av träfiber, bindemedel, keramiska partiklar och färgpigment vilka pressas samman under högt tryck och värme vilket ger en väldigt härdad yta. Alla plattor kommer med Välinge 2/5G låssystem vilket innebär snabb och enkel installation.  Själva slitskiktet är väldigt tåligt och hårt. Mycket hårdare än parkettgolv.

Läs mer

När upplevde du senast något nytt i golvvärlden?

Under lång tid har konventionella keramiska plattor, till exempel kakel och klinker, använts som golvmaterial, huvudsakligen på grund av dess attraktiva utseende och höga slitstyrka.

Dock är keramiska plattor kalla, svåra att installera och spricker lätt om ett tungt föremål tappas på golvet.

Bjelins nya golvplattor, med ett slitskikt bestående av Nadura-materialet, uppfunnet och patenterat av Bjelins systerbolag Välinge Innovation AB, eliminerar alla sådana nackdelar.

Bjelins keramiska kompositplattor är extremt lätta att installera, lika varma som trä och starkare än keramiska plattor.

Extremt hårda golv

Med sin patenterade solida yta ger Nadura ett högt slit- och slagmotstånd som är överlägset traditionella golv.

Golven är robusta och hållbara, gjorda för att motstå både vardagliga och extrema situationer.

Med sin styrka och mångsidighet är keramisk komposit ett utmärkt alternativ till andra golvtyper som keramik, sten och porslin. Särskilt som det erbjuder enklare och betydligt effektivare installation.


Produktsammansättning

1. Solid Nadura-yta

2. Fukttålig HDF-skiva av hög kvalitet

3. Balansskikt av pulver