• Snabba leveranser • Eget lager • Lång erfarenhet

Pergo

Pergo´s nya golv serier kommer inom kort. Fråga gärna efter specifik produkt via vårt kontaktformulär

Här hittar du hela Pergo's sortiment, allt från deras senaste nyheter på marknaden till deras klassiker. Välj bland slitstarka Pergo's laminatgolv, vinylgolv eller parkettgolv till låga priser och med snabba leveranser. Scrolla ner för att läsa mer om Pergo's historia.

Läs mer

Pergo, uppfinnaren av laminatgolvet

Pergo är uppfinnaren av laminatgolvet men erbjuder idag även vinyl och trä/parkettgolv. Oavsett vad du väljer för golv med Pergo så kan du vara säker på att du gör ett bra val, både för dig och miljön. Alla Pergo's golv är lätta och lägga och sköta. Golven är också väldigt slitstarka för att klara alla vardagens utmaningar. Laminatgolven, framförallt Original Excellence håller sig därför vackert i många år framöver. 

När Pergo för 35 år sedan uppfann laminatgolvet så var det en revolutionerade uppfinning och dagens moderna laminatgolv tillskillnad från dåtides är ofta svåra att se skillnad på. Idag har golven väldigt verklighetstrogna imitationer och väldigt få ser skillnad på om det är ett laminatgolv eller ett parkettgolv. Du kan alltså välja fritt, utan att oroa dig över om du har gjort ett bra eller dåligt val. Många av Pergo's golv är dessutom miljömärkta med Svanen.