• Snabba leveranser • Eget lager • Lång erfarenhet

Tarkett

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och har därmed 130 års erfarenhet av att skapa säkra, hållbara och inspirerande golvlösningar. Tarkett vill också fortsätta att bidra till livskvalitet, trivsel och lönsamhet för sina kunder världen över. Med 34 produktionsenheter och ca 12 500 anställda i över 100 länder är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. Tarkett har en stark lokal förankring i Sverige och i Norden, tack vare sina fabriker i södra Sverige. Tarkett är för ett starkt miljöansvar och att tillverka golv som fungerar väl i ett modernt kretsloppssamhälle utan att ge avkall på design och funktion.

Läs mer

TARKOFOAM 70m² TARKOFOAM 70m²
TARKOFLEX 70m² TARKOFLEX 70m²

TARKOFLEX 70m²

2 184 kr

Tarkett Golv

Idag har Tarkett golv för hemmets alla rum, även badrummet med sin Aquarelle serie. Tarkett erbjuder moderna och hållbara parkett, laminat och vinylgolv till bra priser. Deras vinylgolv och laminatgolv är populära i både kök, hall och uterum tack vare sin höga slitstyrka och vattentålighet. Tänk på att om du ska lägga golv i uterummet att det klarar av golvets krav som står i läggningsinstruktionerna. Oftast så måste uterummet vara isolerat och ska man lägga vinylgolv så får inte temperaturen långvarigt överstiga 50-60 grader.

Tarkett och miljö

Tarkett ligger i framkant bland golvtillverkarna när det kommer till miljöaspekten. Tarkett var ett av de första företagen att bli medlem i Circular Economy 100, redan år 2013. Tarkett arbetar även efter Cradle to Cradle®-principerna sedan 2011, man stödjer även FN:s Global Compact 10 principerna och uppmuntrar sina underleverantörer och återförsäljare att göra detsamma.

Tarkett Läggningsinstruktioner

Större delen av Tarketts golv som säljs till konsument är idag klickgolv och väldigt lätta att själv lägga. Här är en film som visar hur enkelt det är att lägga deras laminatgolv, även Starfloor Click och deras Parkettgolv bygger på samma principer.

Vill du veta mer om golvläggning eller få hjälp med att lägga golv, så kan du läsa våra olika golvläggningsguider.